Fevzi Kayacan Baro Başkanlığına Yeniden Aday

Konya Barosu Başkanı Avukat Fevzi Kayacan, Birlik Grubu'nun adayı olarak başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı....

Konya Barosu Başkanı Avukat Fevzi Kayacan, Birlik Grubu'nun adayı olarak başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı.

Konya Barosu'nda başkanlık seçimlerine 2,5 ay kala grupların seçim yarışı başladı. Mevcut Baro Başkanı Fevzi Kayacan, Birlik Grubu'nun Konya Merkez Bera Otel’de verdiği iftar davetinde başkanlığa yeniden aday olduğunu söyledi. Konya ve ilçelerinde görev yapan yüzlerce avukatın katıldığı iftar programında konuşan Başkan Kayacan, Konya Barosu'nda dolu dolu iki yıl geçirildiğini ifade etti. Kayacan, görev yaptıkları iki yılda avukatlara ve baroya hizmetin yanında topluma karşı görevlerini de yerine getirmek için azami gayret gösterdiklerini, pek çok örnek sosyal sorumluluk projesine imza attıklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Dünyada ve Türkiye'de meydana gelen ve özellikle Türk toplumunu ilgilendiren siyasi, hukuki ve sosyal gelişmelere duyarsız kalmayarak Konya Barosu'nun varlığını bütün Türkiye'ye duyurduklarını kaydeden Başkan Kayacan, "Göreve geldiğimiz seçimden önce verdiğimiz sözlerin çoğunu tutmuş olmanın verdiği güvenle, Birlik Grubu'nun adayı olarak göreve yeniden talibiz. Konya Barosu'nun başarı çıtasını ulaştığı yerden daha yükseğe çıkarmak için desteğinizi bekliyorum." dedi.

Birlik Grubu, 7 Ekim'de yapılacak baro seçimlerinde başkanlığa Avukat Fevzi Kayacan'ı; yönetim kurulu üyeliklerine de avukatlar Kemal Temiz, Ahmet Güney, Veysel Çayır, Ahmet Bal, Bayram Uzuner, İsmail Üresin, Süheyla Şahin, Fatih Ekizer, Özgür Solak ve M. Şamil Şenalp'i aday göstermeyi kararlaştırdı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: