Fevziye Parkı Şehre Nefes Aldırıyor

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Fevziye Parkı'nda incelemelerde bulundu. Vatandaşlarla sohbet eden Doğan gelen...

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Fevziye Parkı'nda incelemelerde bulundu. Vatandaşlarla sohbet eden Doğan gelen talep ve şikayetleri değerlendirdi.

Parkın yenilenen çevresinin meydanda güzel bir atmosfer oluşturduğunu ifade eden Doğan, "İzmit'te üç yıl gibi kısa bir sürede önemli çalışmalar yaptık. Şehrin çehresini değiştirdik. Kısa sürede büyük mesafe aldık. Bu bir yönetim başarısıdır, bu halk ile belediye işbirliğinin sonucudur. İzmit kısa sürede çok daha güzel bir yere gelecek, Paris gibi Viyana gibi adından bahsedilen bir şehir olacak. Fevziye Parkı şehrin tam ortasında şehre nefes aldıran son derece estetik bir park oldu" dedi.

Reklam
Reklam

Vatandaşın otopark ile ilgili sıkıntılarını dile getirmesi üzerine İzmit'in küçük ama kalabalık bir şehir olduğuna vurgu yapan Başkan Doğan, "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi otopark ve ulaşım konusunda önemli ve başarılı adımlar atıyor. Bu çalışmalar tamamlandığında şehrin bu sıkıntısı bir nebze olsun son bulacak. Şimdi hastane yanındaki alan Büyükşehir Belediyemiz Kapalı Pazar ve onun altına da yer altı otoparkı yapacak. Çağa ve ihtiyaca uygun bu çalışmalar rahatlama sağlayacak ancak bu problemin tamamen bitmesi mümkün değil" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: