Fi 2.sezon Çi 2. bölüm fragmanı yayımlandı: Deniz geri dönüyor!

17 Kasım'da ekrana gelecek Fi 2. sezon Çi 2. bölüm fragmanı yayımlandı. Dizinin yeni bölümüne dair verilen ipuçlarına göre Can, Duru ve Deniz arasındaki gerilim iyice tırmanacak. Fi yeni sezon Çİ 2. bölüm fragmanında Deniz, geri döndüğünü açıklayacak ki bakalım zaten Deniz'e çok öfkeli olan Duru buna nasıl tepki gösterecek. İşte Çi 2. bölüm fragmanı ve yeni bölümden detaylar...

Puhu TV'nin sevilen dizisi Fi'nin 2. sezonu Çi'nin 2. bölüm fragmanı izleyicilerle paylaşıldı. Fi yeni bölüm fragmanı dizinideki gelişmelerden ipuçları veriliyor. Fi dizisinin Çi adlı ikinci sezonu yani Çi dizisinin bu yeni fragmanı dizinin takipçilerinden büyük ilgi gördü. Fi 2. sezon Çi 2. bölüm fragmanı gösteriyor ki Deniz, Duru'yu oldukça kızdıracak.

SENDEN NEFRET EDİYORUM

Çi 2. bölüm fragmanında ağırlıklı olarak Deniz ile Duru'nun atışmalarına yer verilmiş. Duru, Deniz'e "Sakın karşıma çıkma, seni bir daha gçrmek istemiyorum, senden nefret ediyorum." dese de Deniz, sınıfa dönüşünü açıklayacak. Oldukça öfkeli olan Duru2nun buna nasıl tepki vereceği merak ediliyor. İşte dizinin yeni bölüm fragmanı:

Reklam
Reklam

Fİ 2. SEZON Çİ. 2. BÖLÜM FRAGMANINA GELEN TEPKİLER

Fragmanı izleyenlerin tepkisi genel olarak Duru üzerinde toplanıyor. Hem Deniz'i terk edip Can'a gidip hem de Deniz'e senden nefret ediyorum demesi çelişkili görülüyor ve sert bir şekilde eleştiriliyor. Deniz'in dönüşü de genel olarak olumlu karşılanıyor. Tabii kitap serisini okuyanlardan kimileri bu dönüş erken olduğu için tepkili.

Anahtar Kelimeler: