FIBA Hakem ve Teknik Komiser Yenileme Semineri Almanya’da yapılacak

Her dört yılda bir gerçekleştirilen FIBA Hakem ve Teknik Komiser Yenileme Semineri’nin ilk grubuna liglerimizde...

Her dört yılda bir gerçekleştirilen FIBA Hakem ve Teknik Komiser Yenileme Semineri’nin ilk grubuna liglerimizde görev yapan 3 hakem ve 1 teknik komiser katılacak.

FIBA tarafından her dört yılda bir düzenlenen FIBA Hakem ve Teknik Komiseri Yenileme Semineri’nin ilk grubu bugün Almanya’nın Freising şehrinde başlayacak.

7 Mayıs tarihine kadar sürecek olan seminerde, Türkiye’den Engin Kennerman, Mehmet Keseratar ve Rüştü Nuran hakem, Ziya Pala ise Teknik Komiser olarak yer alacaklar.

Bu yıl üç grup halinde düzenlenecek olan seminerin ilk grubu 3-7 Mayıs, ikinci grubu 25-28 Mayıs ve üçüncü grubu da 31 Mayıs – 3 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Reklam
Reklam

Seminere katılacak olan Engin Kennerman, Mehmet Keseratar, Rüştü Nuran ve Ziya Pala, bu sabah erken saatlerde Almanya’ya gittiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: