Fıba Kadınlar Avrupa Kupası

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Lig ekiplerinden Adana Botaş, Euro Cup’ın ikinci maçında karşılaşacağı Dunav 8806...

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Lig ekiplerinden Adana Botaş, Euro Cup’ın ikinci maçında karşılaşacağı Dunav 8806 maçından galibiyetle ayrılmak istiyor.

Euro Cup’ın ikinci maçında Dunav 8806 ile karşılaşacak olan Adana Botaş’da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor.

Menderes Spor Salonunda yarın 19.00’da başlayacak karşılaşma öncesi bir araya gelen takım kaptanları Courtney Paris ve Burcu, Dunav 8806 maçından galibiyetle ayrılacaklarını belirttiler. Adanalılara da çağrıda bulunan kaptanlar, taraftarlara kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi.

Reklam
Reklam

Kaptan Courtney Paris, TKBL’de aldıkları galibiyetler ile sezona iyi başladıklarını ifade ederek, “Euro Cup’ın ilk maçında deplasmanda iyi mücadele etmemize rağmen Dynamo Kursk’a mağlup olduk. Yarın Bulgaristan’ın temsilcisi Dunav 8806 ile karşılaşacağız. Takım olarak Dunav 8806 karşısında kazanmak istiyoruz. Adanalı basketbol severlerinde Dunav 8806 karşında bizleri yalnız bırakmayarak destek vermeleri çok önemli” dedi.

Burcu ise hafta içindeki çalışmalarını galibiyet adına yaptıklarını belirterek, "Dynamo Kursk karşısında aldığımız mağlubiyeti Dunav 8806 maçında telafi ederek Euro Cup ’taki yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu önemli karşılaşma da Kırmızı Beyazlı taraftarlarımızın da salonu doldurarak bizlere destek olmalılar” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: