FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi (E) Grubu'ndaki üçüncü maçında Kayseri KASKİ, Belarus'un Horizont Minsk takımını 70-55 yendi.

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi (E) Grubu'ndaki üçüncü maçında Kayseri KASKİ, Belarus'un Horizont Minsk takımını 70-55 yendi.

Maça tutuk başlayan Kayseri KASKİ, ilk 4 dakikayı 6-2 geride kapattı. Bu bölümden sonra taraftarının desteğini arkasına alarak oyunda etkili olmaya başlayan Kayseri temsilcisi, ilk periyodu 17-13 önde bitirdi.

İkinci çeyreğin ilk bölümleri iki takımın karşılıklı sayılarıyla başa baş geçildi. Bu çeyreğin son bölümlerinde ev sahibi ekipte Maltsi ve Sanders'in bulduğu sayılarla ilk yarı Kayseri KASKİ'nin 42-32 üstünlüğüyle sona erdi.

Reklam
Reklam

İki tarafın da kontrollü başladığı üçüncü periyodun ilk bölümlerinde takımlar sayı bulmakta zorlandı. Periyodun ilk 5 dakikası 49-38 Kayseri KASKİ'nin üstünlüğüyle geçildi. Çeyreğin son bölümleri iki takımın karşılıklı sayılarıyla 55-41 tamamlandı.

Son çeyreğe etkili başlayan konuk ekip, periyodun ilk üç dakikasında bulduğu 9 sayı ile durumu 55-50 yaptı. Maçın 37. dakikası karşılıklı sayılarla 57-53'le geçildi.

Maçın son bölümünde bulduğu sayılarla Kayseri temsilcisi, karşılaşmadan 15 sayı farkla 70-55 galip ayrıldı.

Kayseri KASKİ, böylece gruptaki galibiyet sayısını ikiye çıkararak liderliğini korumuş oldu.

Karşılaşmayı, Kayseri KASKİ Başkanı Ender Batukan ile Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma'nın da aralarında bulunduğu yaklaşık 3 bin 500 basketbol sever izledi.

Muhabir: Mustafa Önal / Musa Samur

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: