FIBA Kadınlar Euroleague 8’li Finali’nde grup maçları tamamlandı

Türkiye'de düzenlenen FIBA Kadınlar Euroleague 8’li Finali’nde oynanan grup maçlarının ardından A Grubu’nda Rivas Ecopolis...

Türkiye'de düzenlenen FIBA Kadınlar Euroleague 8’li Finali’nde oynanan grup maçlarının ardından A Grubu’nda Rivas Ecopolis ve B Grubu’nda da Ros Casares finale yükselmeyi başardılar.

A Grubu mücadelesinde temsilcilerimizden Fenerbahçe, kendisi gibi iki galibiyeti bulunan Rivas Ecopolis’e 74-70’lik skorla mağlup oldu. Bir diğer temsilcimiz Galatasaray Medical Park ise Beretta Famila karşısında salondan 80-71 galibiyetle ayrıldı.

B Grubu’nda günün açılış maçında İspanyol temsilcisi Ros Casares, Polonya ekibi Wisla Can-Pack’i 90-61’lik skorla mağlup ederek üçüncü maçından da galibiyetle ayrıldı. İki Rus ekibinin karşılaştığı mücadelede ise UMMC Ekaterinburg, Spartak Moskova Region’u 86-80’lik skorla geçti.

Reklam
Reklam

Üçüncü gün maçlarının ardından iki İspanyol temsilcisi Rivas Ecopolis ile Ros Casares, FIBA Kadınlar Euroleague 8’li Finali’nde şampiyonluk için oynama hakkı kazandı. Temsilcilerimizden Fenerbahçe, 1 Nisan Pazar saat 18.00’de Rus ekibi UMMC Ekaterinburg ile üçüncülük maçına çıkacak. Bir diğer temsilcimiz Galatasaray Medical Park ise Spartak Moskova ile yine 1 Nisan Pazar saat 15.30’da klasman mücadelesi oynayacak.

FIBA Kadınlar Euroleague 8’li Finali’nde günün sonuçları ve puan durumu ile final günü eşleşmeleri şu şekilde:

Ros Casares: 90 - Wisla Can Pack: 61
Spartak M.R Vidnoje: 80 - UMMC Ekaterinburg: 86
Fenerbahçe: 70 – Rivas Ecopolis: 74
Galatasaray Medical Park: 80 – Beretta Familia: 71

1 Nisan Pazar
13.00 Baretta Famila – Wisla Can Pack (Klasman maçı)
15.30 Galatasaray Medical Park – Spartak Moskova (Klasman maçı)
18.00 Fenerbahçe – UMMC Ekaterinburg (3 - 4 maçı)
20.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz