Fidanlık İşçilerine Fsc Sertifikası

Muğla Orman Fidanlık Müdürlüğü ve Ula Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile Gökova Orman Fidanlık...

Muğla Orman Fidanlık Müdürlüğü ve Ula Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile Gökova Orman Fidanlık Müdürlüğü bünyesinde çalışan orman işçilerine Orman Yönetim Konseyi (FSC) Eğitimi kapsamında, İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı ile Fidan Üretimi İşçiliği kursları verildi.

Kurs sonunda kursiyerlere Gökova Orman Fidanlığında yapılan törenle, Muğla Orman Bölge Müdürü Ali Yıldırım, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü Bilgi İşlem ve Teknik Şube Müdürü Adil Koçarslan, Muğla Orman Fidanlık Müdürü İzzet Bolatkıran, Ula Esnaf Odası Başkanı ve Ula Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Kemal Özçelik’in katılımıyla sertifikaları verildi.

Reklam
Reklam

Kurs ile ilgili bilgi veren Muğla Orman Bölge Müdürü Ali Yıldırım, “Muğla Orman Bölge Müdürlüğümüz sınırları içindeki bütün ormanların sürdürülebilir orman yönetimi ile yönetilerek gelecek nesillere aktarılması için Muğla Orman Bölge Müdürlüğümüzce 2011 yılında Uluslararası FSC Sertifikası almak için müracaat edildi ve bu kapsamda Ula Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile Muğla Orman İşletme Müdürlüğümüz arasında protokol yapılarak 25 Nisan 2012 tarihinde FSC Eğitimi ile ilgili kurslar açıldı. Açılan kurslarda kurslara katılan kursiyerlere İşletme Şeflerimiz tarafından, İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı ile Fidan Üretimi İşçiliği kurslarında toplam 128 saatlik sözlü ve uygulamalı eğitim verildi. Verilen eğitim sonucunda kursiyerler sınava tabi tutulmuş, sınav sonucunda başarılı olanlara da belgelerini bu törenle kendilerine takdim ediyoruz” dedi.

FSC Eğitimi kapsamanda Muğla Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde çalışan tüm orman işçilerine yönelik eğitimlerin devam edeceğini belirten Yıldırım, “Ula Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü yetkililerine yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: