Fifa 14 Football Club Windows Phone’da!

EA’den Fifa 14 Ultimate Team kullanıcılarına güzel haber. Oyuna dair çeşitli yönetimlerin gerçekleşebildiği mobil uygulama, Android’in ve iOS’un ardından şimdi de Windows Phone’da!

Fifa 14 için özel bir mobil uygulama yayınlayan Electronic Arts, Fifa 14’ün Xbox One, Xbox 360®, PlayStation®4, PlayStation®3 ve PC sürümlerinde yer alan FIFA Ultimate Team özelliğinin her yerden kolay yönetilebilmesini ve takip edilebilmesini olanaklı kılıyor.

Uygulamanın nimetlerinden faydalanabilmek için Ultimate Team kullanıcısı ve elbette ki lisanslı bir sürüme sahip olmanız gerekiyor.

Uygulama üzerinde kulübünüzün bilgilerini görüntüleyebilir, haberleri ve uyarıları takip edebilirsiniz. Ayrıca hesabınızda ekli arkadaşlarınızla iletişim kurabilir ve gelen mesajları yanıtlayabilirsiniz. FUT Store’dan alışveriş yapabilme olanağı da tanıyan mobil uygyulama, transferler için de kolay bir arabirim sunuyor.

Reklam
Reklam

Oyuncularınıza dair detayları da gösteren uygulama, takım dizilimine ve taktiklere kadar bir çok yönetime izin veriyor. Ayrıca FUT Transfer Market’ten satış listesinde bulunan oyunculara teklif verebilir veya gelen tekliflere yanıtlayabilirsiniz.

Sony Yıl Sonuna Kadar Ücretsiz Oyun Dağıtıyor