FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası

KAYSERİ (AA) - FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası A Grubu'nda mücadele eden Gana takımının ABD ile yarın yapacağı maçı izlemek üzere Kayseri'ye gelen Gana Cumhuriyeti Spor Bakanı Joseph Yammin, Vali Orhan Düzgün'ü ziyaret etti.

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası A Grubu'nda mücadele eden Gana takımının ABD ile yarın yapacağı maçı izlemek üzere Kayseri'ye gelen Gana Cumhuriyeti Spor Bakanı Joseph Yammin, Vali Orhan Düzgün'ü ziyaret etti. Yammin'i makamında ağırlayan Vali Düzgün, sporun milletlerin kaynaşması, birbirlerini tanıması ve kültür alışverişinde bulunması için önemli bir etkinlik olduğunu söyledi. Kayseri hakkında bilgi veren Düzgün, "6 bin yıllık bir geçmişin izlerini taşıyan Kayseri, özellikle sanayisiyle Türkiye'nin önde gelen illeri arasında yer alıyor. Burada bulunduğunuz süre içinde kenti en iyi şekilde gezip görmeniz konusunda yardımcı olmaya hazırız" dedi. Kayseri'de olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Bakan Yammin ise kentin yapısını çok beğendiklerini dile getirdi. Türkiye ile Gana arasındaki ilişkilerin geliştirilebileceğini vurgulayan Yammin, "Pek çok alanda sizlerle iş birliği yapabiliriz. Bizler buna hazırız. Sizleri ve iş adamlarınızı Gana'da ağırlamaktan mutluluk duyarız" diye konuştu. Vali Düzgün, Bakan Yammin'e ziyaretin anısına el dokuması halı etti. FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası A Grubu'nda mücadele eden Gana takımı, Kadir Has Stadı'nda yarın ABD ile karşılaşacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: