FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası

RİZE (AA) – Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Rize halkının FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası organizasyonunu sahiplendiğini söyledi.

RİZE – Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Rize halkının FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası organizasyonunu sahiplendiğini söyledi. Bakırcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye’nin ve Rize’nin tanıtımı için ellerine geçen fırsatı iyi değerlendirdiklerini söyledi. Rize halkının organizasyonu sahiplendiğini vurgulayan Bakırcı, "Hemşehirlilerimiz organizasyonu sahiplendi ve yaklaşık 16 bin kişilik stadımızda boş yer yok denecek kadar azdı. Öyle tahmin ediyorum ki FIFA 20 Yaş altı Dünya Kupası organizasyonu kapsamında en yoğun katılım olan maç Rize’de oynandı. İnşallah 6 Temmuz'daki maçta da aynı coşkulu kalabalığı görürüz" dedi. Bakırcı, aynı gün içinde iki maç olmasının seyirci sayısında etkili olduğunu ifade ederek, "O gün sadece milli takımın maçı olsaydı stada sığmazdık" ifadelerini kullandı. Bakırcı, maçtaki atmosferin gelecek dönemlerde yapılacak ulusal ve uluslararası organizasyonlara referans olacağını da sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: