FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası

ANTALYA (AA) - Irak U20 Milli Takımı Teknik Direktörü Hakim Şakir, ''Şili maçı çok zor geçecek, bu maç Iraklı oyuncular için gerçek bir sınav olacak'' dedi.

"Şili maçı çok zor geçecek" "Şili maçı çok zor geçecek, bu maç Iraklı oyuncular için gerçek bir sınav olacak" diyen Şakir, Irak'ın gerçek futbolunu Şili'ye göstermek için ellerinden gelen mücadeleyi sahaya yansıtacaklarını kaydetti. Her maça ayrı hazırlandıklarını ve ayrı bir oyun sistemiyle çıktıklarını ifade eden Şakir, Şili maçında İngiltere ve Mısır maçlarından farklı bir stratejiyle oynayacaklarını belirtti. Hakim Şakir, "Güney Amerika futboluna uyumlu bir futbol oynayacağız. Çok iyi hazırlanmamız lazım. Son maçta Mısır'ı yenmemizde Allah'ın yardımı oldu. Bizi yalnız bırakmayan Irak'ın ve dünyanın çeşitli yerlerinden gelerek tribünü dolduran taraftarlarımız adeta Mısır maçını yönetti" dedi. Iraklı milli oyuncu Mustafa Nadhim de Afrika şampiyonu olan güçlü Mısır'ı yendikleri için çok mutlu olduklarını söyledi. Nadhim, "Şili maçı çok zor geçecek, çünkü bu maç grubun liderini belirleyecek. Bizi yalnız bırakmayan taraftarlara çok teşekkür ederim" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz