FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası

Şili Teknik Direktörü Mario Salas, FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası ikinci turunda Hırvatistan'ı eleyerek çeyrek finale yükselebilmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Şili Teknik Direktörü Mario Salas, FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası ikinci turunda Hırvatistan'ı eleyerek çeyrek finale yükselebilmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Salas, yarın karşılaşmanın oynanacağı Bursa Atatürk Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, rakiplerinin çok iyi bir kadroya sahip olduğunu ve kendilerini zorlu bir maçın beklediğini bildirdi. Turnuvada her maçı ayrı ayrı değerlendirdiklerini, kendileri için hep bir sonraki maçın "en önemli" olduğunu dile getiren Salas, "Bu çerçevede bizim için turnuvanın en önemli maçı, yarın Hırvatistan ile yapacağımız maç. Rakibimiz, bizim gibi hücuma dönük oynayan ancak savunmada da etkili olan bir takım. Yarınki maça oyuncularım hazır. Hırvatistan'ı eleyerek çeyrek finale yükselebilmek için elimizden geleni yapacağız" dedi. Bir gazetecinin, "Kart cezalısı Bryan Rabello yarınki maçta oynayamayacak. Bu sizin için dezavantaj oluşturur mu?" sorusunu yanıtlayan Salas, her oyuncusunun kendileri için önemli olduğunu ancak futbolcuya dayalı bir sistemle mücadele etmediklerini anlattı. Takım oyununa önem verdiklerine dikkati çeken Salas, "Bu nedenle bir oyuncunun forma giyememesi bizi çok etkilemez" ifadesini kullandı. Salas, başka bir gazetecinin, "Yarınki maçta dünyanın en kötü futbolunu oynayıp tur atlamayı mı yoksa iyi futbol oynayıp elenmeyi mi tercih edersiniz?" sorusu üzerine, bunların ikisinin de önemli olduğunu vurguladı. "Tur atlamak isteriz ancak bunu da iyi futbolla gerçekleştirmeyi arzularız" diyen Salas, iyi futbol oynayıp tur atlayan taraf olmayı ümit ettiklerini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: