FİFA toplantısına giden Okan Buruk: Dünya kupasında bulunmamız gerekiyor

A Milli Futbol Takımı yöneticileri, 2014 Dünya Kupası elemeleri fikstür toplantısı için Hollanda’ya gitti. İdari...

A Milli Futbol Takımı yöneticileri, 2014 Dünya Kupası elemeleri fikstür toplantısı için Hollanda’ya gitti. İdari Koordinatör Okan Buruk, Türkiye'nin dünya kupasında bulunması gerektiğini söyledi.
A Milli Futbol Takımı Sorumlu Yardımcısı Oğuz Çetin, İdari Koordinatör Okan Buruk ve Milli Takımlar Müdürü Hüseyin Coşkun yarın yapılacak toplantıya katılmak üzere saat İstanbul’dan Amsterdam’a hareket etti.
Atatürk Havalimanı’nda kısa bir değerlendirme yapan Okan Buruk, “Diğer takımlarla fikstür belirlenecek. Karşılıklı görüşülecek. Zorlu rakipler. İnşallah yine en iyisini yapmaya çalışacağız. Ülkemiz için önemli bir aktivite dünya kupası. O dünya kupasında bulunmamız gerekiyor. Ondan önce Avrupa Şampiyonası var. Onu düşünmek lazım.” dedi.
Teknik Direktör Guus Hiddink ile buluşacak olan yöneticiler Türkiye'nin rakipleri Hollanda, Macaristan, Romanya, Estonya ve Andora temsilleriyle bir araya gelecek.
Çetin, Buruk ve Coşkun 26 Akim’de Türkiye’ye dönmesi bekleniyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz