FIFA Ve Portekiz Milli Takımından Acıbadem’e Teşekkür

FIFA heyeti ile birlikte Portekiz U-20 Milli Takımı futbolcuları ve yönetimi Acıbadem Kayseri Hastanesi yetkililerine...

FIFA heyeti ile birlikte Portekiz U-20 Milli Takımı futbolcuları ve yönetimi Acıbadem Kayseri Hastanesi yetkililerine teşekkür etmek için hastaneyi ziyaret etti.

Acıbadem Sağlık Grubu’nun sağlık sponsoru olduğu FIFA U-20 Dünya Kupası’nda maçlar, Kayseri’de de tüm heyecanıyla devam ediyor. Geleceğin futbol yıldızlarının parladığı bu uluslararası turnuva, Kayseri’ye ayrı bir canlılık getirdi. Acıbadem Kayseri Hastanesi, sağlık sponsoru olması nedeniyle futbolcuların ideal sağlık koşullarında maçlara çıkması için gerekli desteği veriyor. Bu destekten etkilenen FIFA yetkilileri maçlar devam ederken Acıbadem Kayseri Hastanesi’ne teşekkür ziyareti için geldi.

Reklam
Reklam

FIFA heyeti dışında Portekiz U-20 Milli Takımı futbolcuları ve yönetimi de Acıbadem Kayseri Hastanesi yetkililerine teşekkür etmek için hastaneyi ziyaret etti. Portekiz U-20 Milli Takımı yönetimi, Acıbadem Kayseri Hastanesi’ne teşekkür plaketi verdi. Toplantının ardından Portekiz U-20 Milli Takımı futbolcuları ve yönetimi, çocuk hastalara çeşitli hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: