Fıkra gibi hırsızlık

Aydın’da Mehmet Sarıkaş, banka önünde bekleyen Kenan Güler’in 500 TL'sini akıl almaz bir yöntemle alarak kayıplara karıştı.

Aydın’da eşinin kredi kartı borcunu yatırmak için kendisine verdiği 500 TL ile banka önünde bekleyen 56 yaşındaki Kenan Güler’in yanına gelen 36 yaşındaki Mehmet Sarıkaş, iddiaya göre Güler’e “Uzun zamandır paraya dokunmadım, ver bir kez dokunayım dedikten sonra aldığı 500 TL ile kayıplara karıştı. Kısa süre önce cezaevinden çıktığı belirlenen hırsızlıktan sabıkalı Mehmet Sarıkaş, bir lokantadan da 60 TL çalarken güvenlik kamerasına takıldı. Polisin takibiyle yakalanan Mehmet Sarıkaş tutuklandı.

Reklam
Reklam

Olay, Sevgi Yolu’ndaki bir banka şubesinin önünde geçen 15 Kasım’da meydana geldi. Terzi Kenan Güler’e eşi Şefika Güler 500 TL verdi ve kredi kartının borcunu yatırmasını istedi. Parayı cebine koyan Güler, çalınmasın diye de elini cebinde tuttu ve ATM önünde sıraya girdi. Bu sırada, Güler’in yanına gelen Mehmet Sarıkaş, iddiaya göre, “Hayırdır amca elin cebinde ne bekliyorsun" diye sordu. Güler de cebindeki parayı çıkartıp, “Cebimde para var çalınmasın diye elimi cebimde tutuyorum" diye cevap verdi.

Fıkra gibi hırsızlık | www.mynet.com/video

Parayı gören Mehmet Sarıkaş, “Amca cezaevinden yeni çıktım, uzun süredir de paraya dokunmadım. Verir misin bir kez dokunayım" dedi. Mehmet Sarıkaş’tan şüphelenmeyen Güler, parayı verdi. Bir süre oyalanan Mehmet Sarıkaş, biranda koşarak kaçmaya başladı. Neye uğradığını şaşıran Güler, polisi arayıp durumu anlattı ancak ilk gün Mehmet Sarıkaş yakalanamadı.

HIRSIZLIK GÜVENLİK KAMERASINDA
Olaydan bir gün sonra yine Sevgi Yolu’nda E.B.Ö.’ye (32) ait lokantaya kimsenin olmadığı sırada giren Mehmet Sarıkaş kasadaki 60 TL’yi alıp uzaklaştı. Karşıdaki işyerinin güvenlik kamerasına takılan Mehmet Sarıkaş’ın kimliğini tespit eden Hırsızlık Büro Amirliği zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Sevgi Yolu’ndaki önlemini arttıran polis geçen Perşembe günü Mehmet Sarıkaş'ı kıskıvrak yakaladı.

Reklam
Reklam

Gözaltına alınan Mehmet Sarıkaş’ın hırsızlık suçundan sabıkasının bulunduğu 13 Kasım’da da cezaevinden çıktığı ve sorgusunda suçunu itiraf ettiği öğrenildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet Sarıkaş tutuklandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz