Fikrat Orman: “sonuca Etki Edecek Hakem Hataları Olmamasını Temenni Ediyorum''

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında yarın oynanacak Galatasaray derbisiyle...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında yarın oynanacak Galatasaray derbisiyle ilgili, “İyi oynayan kazansın. Hakem hataları olmadan, inşallah fair-play içinde, sakatlık olmadan bir maç olsun” dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman katıldığı bir sempozyumun ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. Yarın oynanacak derbiyle ilgili konuşan Orman, “Tabii ki hakem hataları olacaktır ama sonucu etki edecek hakem hataları olmamasını temenni ediyorum'' şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

“DENTİNHO 18 KİŞİLİK KADRODA YER ALACAK DİYE DUYDUK”

Yeni transfer Dentinho'nun derbide oynayıp oynamayacağının sorulması üzerine Orman, “Bu teknik bir konu. Hocanın ilk 18'e alacağını duyduk, konuşmadık. Fakat bugün kampa gidip son antrenmanı seyredeceğim. Bu, hocanın karar verebileceği bir şey'' ifadelerini kullandı.

Tamer Kıran’ ve yöneticilerin bu transferde başarılı bir çalışma yürüttüklerini belirten Orman, “Onların yaptığı iştir. Ben son süreçlerde bir tek mali olarak karışıyorum. Tamer Kıran ve ekibinin yaptığı başarıdır. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum” diye konuştu.

“DEVRE ARASI BAŞKA TRANSFER YOK”

Devre arasında başka transferin görünmediğini söyleyen Orman, “Beşiktaş Kulübü'nde transfer çalışması hiç bitmiyor. Arkadaşlarımız bayağı bir çalışma götürüyorlar. Sezon sonuyla alakalı yaptığımız çalışmalar var ama şu anda devre arası gibi bir transfer görünmüyor” dedi.

Bursasporlu taraftarlarla Beşiktaşlı taraftarlar arasındaki gerginlikle ilgili sempozyumda yaptığı konuşmayla, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'ya cevap verdiğinin hatırlatılması üzerine Orman, “Onların suçlu olup olmadığına karar verecek kişi ben değilim. Sayın başkan, insanların hapse girdiğinden ve bu hapse girmesinden dolayı da dertli olduklarından, zararı kendilerinin gördüklerinden bahsetti. Ben de şunu söylüyorum; bu Beşiktaş taraftarı da olsa, başka takımın taraftarı da olsa, sporla alakalı bir şiddet olduğu için içeriye alınmıştır. Cami avlusundan veya evinde düşünce suçu işlediği için kimse alınmış değil. Polisle veya başka bir taraftarla, bıçak çekilmiş, taş atılmış, toplumsal olay oluşturulmuş. Bu hangi şeyde olursa olsun tutuklama sebebidir. Bunların arkasına kimsenin sığınmasına veya bunu mazeret göstermesine gerek yok. Olanı çözmek bize düşen görevdir. Halktan birleşmeyi beklemeyle onun arkasına sığınmak bizim yapacağımız iş değildir” açıklamasında bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: