Fikret Orman, Beşiktaş Kulübü'nün 110. Yıl Yürüyüşüne Katıldı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri, siyah - beyazlı taraftarlarla birlikte 110....

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri, siyah - beyazlı taraftarlarla birlikte 110. yıl yürüyüşü gerçekleştirdi.

Günün erken saatlerinden itibaren Beşiktaş Demokrasi Meydanı’na toplanan Beşiktaşlılar, çalınan marşlar ve şarkılara eşlik ederek 110. yıl kutlamalarına katıldı. Başkan Fikret Orman ve yönetim kurulu üyelerinin de meydana gelişinin ardından, siyah - beyazlı taraftarların oluşturduğu yüzlerce metrelik kortej, BJK İnönü Stadı’na doğru yürüyüşe geçti.

Beşiktaş bayraklarıyla süslenen güzergahı, Fikret Orman ve yöneticiler taraftarlarla birlikte marşlar ve tezahüratlar eşliğinde yürüdü ve BJK İnönü Stadı’na ulaştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: