Fikret Orman: Gündemimizde Baskın Seçim Yok

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, gündemlerinde erken seçimin bulunmadığını açıkladı. Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, gündemlerinde erken seçimin bulunmadığını açıkladı.

Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Orman, "Zaten seçim eğer herkesin tahmin ettiği gibi olsa Ocak 2013'te yapılacaktı. Ramazan'dan sonra Beşiktaş'ta herkes seçimi konuşmaya başlayacak. Gündemimizde baskın seçim falan yok. Beşiktaş'ın birinci gündem maddesi tüzük kongresidir. Ancak Beşiktaş'a başkan adayı olmak isteyen kişiler radyo radyo gezmelerine gerek yok gelsinler aday olsunlar. Genel Kurul'da konuşsunlar." dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Fikret Orman, basın toplantısının birici bölümünde sert bir şekilde eleştirdiği ve isim vermediği yönetim kurulu üyesi Levent Erdoğan'ın ismini de açıkladı. Başkan Orman, geçtiğimiz günlerde telefonla bağlandığı bir televizyon programında, 'Yönetimden istifa edecek misiniz?' sorusuna, "Beşiktaş'ta yönetim de yok Başkan'da yok. Olmayan şeyden nasıl istifa edeceksin" açıklaması yapan Levent Erdoğan'ın istifasını istediğini belirterek, şunları söyledi:

"Beşiktaş Yönetim Kurulu'nda görev yapacaksınız. Böyle açıklamalar yapacaksınız. Bu hiç şık değildir. İsmen söylüyorum. Levent Erdoğan bir an önce istifa etsin. Bizim kendisini falan kandırdığımz yok. Hemen bugün istifa mektubunu bekliyorum. Bizim kimseye de diyet borcumuz yoktur. Kimseden de korkmuyoruz. Kim elinden ne geliyorsa ardına koymadan yapsın."

Orduspor maçında yaşanan olaylara tekrar değinen Başkan Orman, "Yaşanan olaylara en çok Tamer Kıran üzülmüştür. İnsanlar organize edilip tribünlere sokulmamıştır. Yönetimin aleyhine bağıranlar dövdürülmüş değildir. Olan olay çok vahimdir. Olay adliyeye sevkedildiği için fazla konuşmak istemiyorum. Biz olayın ortaya çıkması için elimizden ne geliyorsa yapacağız." diyerek sözlerini tamamladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: