Fikret Orman Yalova'da

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman Yalova Beşiktaşlılar Derneği’nin düzenlediği 110. Yıl etkinlikleri kapsamında Yalova’ya geldi....

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman Yalova Beşiktaşlılar Derneği’nin düzenlediği 110. Yıl etkinlikleri kapsamında Yalova’ya geldi. İlk olarak dernek binasına giden Orman, siyah-beyazlı taraftarların tezahüratları ile karşılarken, Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Levent Erdoğan da kendisine eşlik etti.

Yaklaşık yarım saat kaldığı Yalova Beşiktaşlılar Derneği’nde basın mensupların sorularını cevaplayan Orman, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’ın gündeminde yer alan Gençlerbirliği, 'Gladyatör' lakaplı Belçikalı forveti Björn Vleminckx ve Portekiz’in Braga takımının formasını giyen Hugo Viana transferi hakkında ki soruya Başkan Fikret Orman, “Şuanda izleme komitesi ve teknik kadro çalışmalar yapıyor ancak benim önüme gelmiş bir şey yok” şeklinde cevap verdi.

Reklam
Reklam

Beşiktaş’ın Avrupa Kupaları’na gitmeme tehlikesi ile karşı karşıya kaldığı ve 31 Marta kadar ödenmesi gereken 15 Milyon Dolarlık borç sorusuna ise Orman, “31 Mart tarihine hiçbir şey kalmadı. Cuma günü son gün. O güne kadar herkes bekleyecek ve görecek” dedi.

Samet Aybaba’nın geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’ın İstanbul dışında oynama sorusunu yanıtlayan Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman, “Teknik Direktörümüz Samet Aybaba’nın şahsi fikridir. Beşiktaş’ın nerede oynayacağı konusunda teknik direktörde yorum yapabilir. Henüz oluşmuş bir şey yok. Şükrü Saraçoğlu’nda oynama konusunda ise Fenerbahçe ile bir görüşme yapmadık. Önümüzde ki günlerde bu konuda netlik kazanacak” diyerek sözlerini noktaladı.

110. yılda şampiyonluk istiyor musunuz sorusuna ise samimi cevap veren Başkan Fikret Orman, “100. yılımızda olduğu gibi 110. yılımızda da şampiyonluk görmeyi kim istemez ki. Tabiî ki istiyoruz. Ama artık bizden daha fazla önümüzde yer alan Galatasaray ve Fenerbahçe ile alakalı bir durum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: