Fikret Otyam Sanat Galerisi 5 Ocak’ta Açılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi Demirciler İçi’nde oluşturduğu Fikret Otyam Sanat Galerisi, 5 Ocak 2013’te hizmete...

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi Demirciler İçi’nde oluşturduğu Fikret Otyam Sanat Galerisi, 5 Ocak 2013’te hizmete açılıyor.

Demirciler İçi Fikret Otyam Sanat Galerisi, 5 Ocak 2013 tarihinde Fikret Otyam ve eşi Filiz Otyam’ın eserleri ile kapılarını ziyarete açacak. Demirciler İçi’ne müze ve sanat galerisi açılması ile Antalya’nın yeni bir kültür sanat alanı kazanacağı bildirildi.

Fikret Otyam Sanat Galerisi’nde yıl boyunca Fikret Otyam’ın yanı sıra kültür ve sanat alanında önemli imzalar atan Tufan Dağıstanlı, Himmet Öcal gibi sanatçıların eserleri galeriye katkı sağlayacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: