Filenin Kuğular Yeni Sezona Merhaba Dedi

Aroma Bayanlar Voleybol 3.lig temsilcisi Seramiksan Bayan Voleybol takımı Turgutlu Belediyesi 7 Eylül Kapalı Spor...

Aroma Bayanlar Voleybol 3.lig temsilcisi Seramiksan Bayan Voleybol takımı Turgutlu Belediyesi 7 Eylül Kapalı Spor salonunda yeni sezona merhaba dedi. Açılış töreni kapsamında Aroma Bayanlar Voleybol 2.lig İzmir temsilcisi Arkasspor Bayan Voleybol takımını konuk eden Kuğular karşılaşmayı 3-2 kazandı ve kendi evinde moralli bir şekilde sezona ve Turgutlulu voleybol severlere merhaba dedi.

Karşılaşmayı Seramiksan Şirket Sahipleri Bilgehan-Hakan Demirdöver, Toygun Demirdöver, Seramiksan Bayan Voleybol Takımı Kulüp Başkanı Bülent Erkul protokol tribününde birlikte takip ettiler. Oldukça çekişmeli ve heyecan dolu geçen müsabakada rallilerin uzun olması açılış törenine katılan tüm voleybol severleri oldukça memnun etti. Karşılaşma setleri 25-18, 25-15, 25-08, 25-22, 15-13 sonuçlandı ve Seramiksan rakibini uzatma setinin ardından 3-2 mağlup etti.

Reklam
Reklam

Karşılaşma sonrası kısa bir değerlendirme yapan Seramiksan Bayan Voleybol Takımı Başantrenörü Süleyman Bozkan:’’ Yeni sezona seyircimiz önünde galibiyetle merhaba demek bizi mutlu etti. Takım olma yolunda önemli adımlar atıyoruz, lig başladığında bugün sahada olan takımımdan daha bir takım sahada olacak. Ufak tefek eksilerimiz var taşlar yerine yavaş yavaş yerine oturuyor. Turgutlulu voleybol severlere teşekkür ederim bu özel günde bizleri yalnız bırakmadılar. Sezon boyunca onların desteğine ihtiyacımız olacak 7.kuğumuz tribünde bizi desteklesin biz ipi göğüsleyecek bir ekibiz. Seramiksan ailesi ve Turgutlu voleybol kamu oyu bana, teknik ekibime ve oyuncularıma güvensin biz iyi işler başarma parolasıyla yola çıktık. Herkese teşekkür ediyorum.’’şeklinde konuştu.

Filenin Kuğuları 2012-2013 sezonuna 4 Kasım’da deplasmanda oynayacağı Alaşehir Belediyespor karşılaşmasıyla start verecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: