Filenin Şahinleri Hataydan 3 Puan İle Döndü

Türkiye Erkekler 2. Voleybol Ligi'nde mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı,...

Türkiye Erkekler 2. Voleybol Ligi'nde mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı, deplasmanda yapılan Antakya Belediye Spor müsabakasında 3 puanla döndü.

Antakya Spor Salonunda oynanan maçta Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol takımı birinci seti 24-26 ve ikinci seti 21-25 alarak durumu 0-2 yaptı. Üçüncü seti 25-23 alan Antakya Belediye Spor durumu 1-2 yapmasına rağmen müsabakada baskın oynayan Şahinbey Voleybol takımı, son seti 19-25 alarak sahadan 1-3 galip ayrılmasını bildi. Hatay deplasmanın da 3 puanla döndüklerini kaydeden Şahinbey Belediye Gençlik ve spor Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş ve Voleybol Şube Sorumlusu Mehmet Özbal maç sonrasında voleybol takımını tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: