Filenin Şahinleri Türkiye Beşincisi Oldu

Erkekler 2. Voleybol Ligi’nde mücadele eden ve Türkiye Yarı finallerine kalan Şahinbey Belediyesi Gençlik Spor...

Erkekler 2. Voleybol Ligi’nde mücadele eden ve Türkiye Yarı finallerine kalan Şahinbey Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Voleybol Takımı, Nevşehir’de oynanan maçlar sonunda 5 puan alarak Türkiye 5’incisi oldu.

Yarı final müsabakalarına iyi başlayan ve ilk maçta Kahramanmaraş Belediye Spor’u 3 - 1 yenerek 3 puanın sahibi olan Şahinbey Belediye Voleybol takımı, ikinci maçında İstanbul Bahçelievler Belediye Spor maçında ilk setin 10. sayılarına gelindiğinde smaçör Erdem Sonat’ın sakatlanmasıyla salanda soğuk duş etkisi yaptı. Aksiliklerin bir birini izlediği maçta, ambulansın olmaması, 20 dakika sonra gelmesi maçın durması ve Şahinbey Belediye Gençlik Sporlu voleybolcuların akıllarının hep arkadaşlarında olması motivasyonu sıfır etti. Erdem aşil tendonu koptuğu haberi şahinleri oyundan düşürdü ve maçı 2-3 kaybetti.

Reklam
Reklam

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş, yaptığı açıklamada, “Öncelikle idari, teknik ve tüm voleybolcularımı göstermiş oldukları başarılardan dolayı kutluyorum. Sporcumuz Erdem’in sakatlanması bizleri çok üzdü. Erdem için kulüp olarak elimizden ne geliyorsa yapacağız. Nevşehir’de yapılan tetiklerden sonra ameliyat için aynı gün uçak ile İstanbul’a gönderildi. Kendi doktoru tarafından tedavi edilecek. Bizler sonuna kadar sporcumuzun yanında olacağız. Bir sezon daha bitti. Bu zorlu süreçte bizleri yalnız bırakmayan başta Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na ve bizlerden desteğini esirgemeyen Gaziantep voleybol ailesine, hakemlere, basın mensuplarına ve bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ederim” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz