Filenin Sultanları, 'şampiyonlar'la Eşleşti

52 yıl sonra bir rüyayı gerçekleştirerek olimpiyatlara katılma hakkı kazanan A Bayan Milli Voleybol Takımı'nın...

52 yıl sonra bir rüyayı gerçekleştirerek olimpiyatlara katılma hakkı kazanan A Bayan Milli Voleybol Takımı'nın Londra Olimpiyatlarındaki rakipleri belli oldu.

Türkiye Voleybol Federasyonu'ndan, 'Sultanlar şampiyonlarla eşleşti' başlığı ile yapılan duyuruda Filenin Sultanları'nın 2012 Londra Olimpiyatları'nda B Grubu'nda Brezilya, ABD, Sırbistan, Çin ve Güney Kore ile mücadele edeceği belirtildi.

Londra Olimpiyatları'nda A Grubu'nun ise İngiltere, Japonya, İtalya, Rusya, Dominik Cumhuriyeti ve Cezayir'den oluştuğu ifade edildi.

Reklam
Reklam

B Grubunda yer alan Filenin Sultanları'nın rakipleri şöyle:
Son Olimpiyat Şampiyonu Brezilya,
Son Grand Prix Şampiyonu ABD,
Son Avrupa Şampiyonu Sırbistan,
Dünya ve Olimpiyat madalyalı Çin,
1964´ten bu yana tüm olimpiyatlara katılma başarısı gösteren Güney Kore.

İLK 4 ÇEYREK FİNALE ÇIKIYOR

Gruplarında ilk dört sırayı alan takımlar çeyrek finale yükselecek. Çeyrek finalde A1 - B4, B1 - A4 ile oynayacak; A2 - A3 ve B2 - B3 kura çekimi ile eşleşecek. Yarı Finalde A1 - B4'ün galibi ile kurada eşleşen galip, B1 - A4'ün galibi ile de kurada eşleşen galip ile oynayacak.

Müsabakalarda 3 puanlı sistem kullanılacak. Buna göre puanlama sistemi şöyle olacak:
3-0 ve 3-1 kazanan: 3 puan
3-2 kazanan: 2 puan
2-3 kaybeden: 1 puan
1-3 3-0 kaybeden: 0 puan.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: