Filenin Sultanları'na Pastalı Uğurlama

Olimpiyat oyunları resmi restoranı ve Bayan Voleybol Milli Takımı'nın resmi destekçisi McDonald’s Londra öncesi Filenin...

Olimpiyat oyunları resmi restoranı ve Bayan Voleybol Milli Takımı'nın resmi destekçisi McDonald’s Londra öncesi Filenin Sultanlarına pastalı uğurlama yaptı.

Olimpiyatlar öncesi Burhan Felek Spor Kompleksi’nde, Milli Takım’ın teknik heyeti ve sporcularının tam kadro katıldığı son antremanda motivasyonlarının tam olduğu gözlemlenen sporculara McDonald’s’ın elçisi Ronald McDonald tarafından ikram edilen pastanın ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

Pazarlama Direktörü Bora Tanrıkulu “McDonald’s tüm dünyada sporun en büyük destekçilerinin başında geliyor ve böylece fiziksel aktivitenin önemine dikkat çekmeye çalışıyor. McDonald’s, olimpiyatların en önde gelen sponsorlarından biri konumunda. 1976 yılında Montreal’da başlayan McDonald’s’ın olimpiyat desteği her yıl artarak devam ediyor. Türkiye’de de Londra’da düzenlenecek olimpiyatlarda yarışmaya hak kazanan ilk Türk takımı olan bayan milli voleybol takımımızın destekçisi olmaktan gurur duyuyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

MADALYA İLE DÖNECEĞİZ

Bayan Voleybol Milli Takımın Kaptanı Esra Gümüş, “Dünya çapında çok önemli başarılara imza atan bir takım olarak olimpiyatlardan madalya ile döneceğimize inanıyoruz.” şeklinde düşüncelerini paylaştı.

McDonald’s Pazarlama Direktörü Bora Tanrıkulu tüm takım adına kaptan Esra Gümüş’e çiçek vererek olimpiyatlara uğurladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: