Filinta 28. bölüm Mustafa, Yüce Meclis'in peşinde

Filinta 28. bölümüyle yine izleyicilerin beğenisini toplamayı başardı. Filinta son bölümde aksiyon dolu sahneler yaşandı. Filinta Mustafa dostları ile birlikte Yüce Meclis'in peşine düştü ve heyecanlı anlar yaşandı. TRT 1'in beğenilen dizisi Filinta 28. bölümüyle 25 Eylül'de ekrana geldi.

Yeni sezonuna başlayan Filinta 28. bölümüyle takipçileriyle buluşmaya devam etti. Başrollerinde Onur Tuna, Serhat Tutumlur, Cem Uçan, Mustafa Avkıran, Müşrit Ağa Bağ ve Bülent Alkış'ın yer aldığı Filinta 28. bölümünde bir kez daha izleyicileri ekran başına kitledi. Aksiyon dolu sahnelerin eksik olmayacağı Filinta son bölümünde Mustafa, can dostlarıyla birlikte karanlık güçlerin peşine düştü ve olayları aydınlatmaya çalıştı. Yeni sezonunda da ilgi çeken Filinta 28. bölümüyle 25 Eylül Cuma akşamı TRT 1'de ekrana geldi.

FİLİNTA 28. BÖLÜM ÖZETİ

Filinta 28. bölümünde İstanbul topraklarında deprem ve kıyasıya bir mücadele yaşandı. Gizli Teşlikatın yeni üyeleri, Filinta Mustafa (Onur Tuna), Bıçak Ali (Cem Uçan), Kadı Gıyaseddin (Mehmet Özgür) ve Abdullah (Kamil Güler), Osmanlı Devleti'ni tehdit eden, topraklarını, Padişahı (Bülent Alkış) içten çökertmek isteyen Manastır ve Yüce Meclis'in peşine düştü. Karanlık ormanların derinliklerindeki bu kovalamada acaba neler oldu? Manastırın gözde savaşçılarından Farah(Berrak Tüzünataç) ise Osmanlı Topraklarına adım atacaktır. Görev için İstanbul'a gelen Farah'a, arka planda Yüce Meclis ve Boris Zaharyas'ın (Serhat Tutumluer) adamları nasıl yardım etti? Yusuf Efendi (Mürşit Ağa Bağ) tekkede gördüğü Farah'a sorduğu soruyla, onu köşeye sıkıştırdı. Yusuf Efendi ne soracak ve Farah ne cevap vereceğini bilemedi. Filinta son bölümde Osmanlı'nın tehlikeli düşmanlarının toplandığı Manastırın başındaki Padre (Yavuz Sepetçi), Ruhban Okulunun avlusunda kardeşlere dönüp 'Büyük geceye hazırlanın!' dedi ve içeri girdi. O gece orada neler yaşandı?Boris, Cemil'i (Hakan Yufkacıgil) kenara çekip neden yarın kıyamet kopacak ve hiçbir adamımız dışarıda olmayacak diye emir verdi. Hamdi (Ercan Demirel), Mecid'e (Sencer Serta), 'Yarın gece bütün hamallar limanda kalacak, İstanbul'da zelzele olacak.' diyerek neyi kast etti? Bıçak Ali (Cem Uçan) evlenme teklif ederek, 'Evet' cevabını aldığı biricik sevdiği Süreyya'ya (Nur Fettahoğlu) söz verdiği gibi kına gecesini düzenleyecekti. Ancak, düğün öncesi kına gecesinde onlar nelerle karşılaştı? Filinta 28. bölüm Tabibe Leyla (Asena Tuğal), gönlünün meylettiği Filinta Mustafa'dan karşılık alarak kurduğu evlilik hayallerine bir adım yaklaştı mı?