Filinta 55. Bölüm Fragmanı

Filinta 55. bölümüyle 15 Nisan Cuma akşamı TRT 1 ekranlarında...

TRT 1 ekranlarında beğeniyle takip edilen Filinta dizisinde heyecan ve aksiyon hiç eksik olmuyor.Her hafta izleyicileri ekrana kilitleyen Filinta'da Sultan Abdülhamid Han'ın alacağı sürpriz karar Osmanlı Devleti için bir Milat olacaktır.

Başrollerini Onur Tuna, Cem Uçan, Kamil Güler ve Süavi Eren'in paylaştığı Filinta son bölüm nefes kesti. ES Film'in imzalı Türk televizyonlarının titizlikle çalışılan, yapım kalitesi en yüksek işlerinden biri olan Filinta , yeni sezonunda seyircileri için bambaşka bir dünyanın kapılarını aralıyor ve onları ekrana bağlıyor. Heyecanla beklenen Filinta 55. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Filinta her cuma saat 20:00'da TRT1 ekranlarında...

Filinta'nın son bölümünde neler yaşandı?

Sultan Abdülhamid Han'ın alacağı sürpriz karar Osmanlı Devleti için bir Milat olacak. Askeri hastanede gerçekleşen patlama sonucunda gazilerin ölmediği haberini duyan Miloş, bu işin arkasında Sultan Abdülhamid Han'ın olduğunu ve onun ayaklanmaları engellemek için yalan söylediğini düşünür. gazete yoluyla Osmanlı gazilerinin öldüğü haberini yayar. Fakat Sultan'ın da bu ataklar karşısında vereceği bir cevap vardır. Bunun için Feriha Nur'la görüşecektir. Bir Rus-Osmanlı savaşı çıkartmak için çabalayan güçler, halkı Ruslara karşı galeyana getirmek için harekete geçmiştir. Mustafa ve ekibi, Sultan tarafından provokatörleri alt etmek için görevlendirilirler.