Filip Holosko: Eşimi ve kızlarımı çok seviyorum

Beşiktaş'ın Slovak oyuncusu Filip Holosko, Beşiktaş dergisine yaptığı açıklamada eşini ve çocuklarını çok sevdiğini söyledi....

Beşiktaş'ın Slovak oyuncusu Filip Holosko, Beşiktaş dergisine yaptığı açıklamada eşini ve çocuklarını çok sevdiğini söyledi.

Evinin kapılarını Beşiktaş Dergisi’ne açan başarılı futbolcu Filip Holosko, kızları Sophie ve Claudie ile eşi Adela'nın bulunduğu keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Holosko, aile ilişkilerinden vazgeçilmezlerine, özel hayatından beklentilerine kadar bir çok şeyi anlattı.

Adela: “Aslında ben Filip’i görünce direkt aşık olmuştum. Uzun süre arkadaş olunca da her şey kendi kendine gelişti.”

Reklam
Reklam

Adela: “Filip hakkında söyleyeceğim ilk şey, kalbinin çok temiz, kendisinin de çok iyi bir insan olduğudur. Çok sakin olması da çok hoşuma gidiyor. Gergin olsa da bize yansıtmaz. Tam bir aile insanı... Ailesini çok seviyor.”

Filip: “Adela ile birlikte attığımız her adım için çok mutluyum. Eşimi ve kızlarımı çok seviyorum.”

Filip: “Çocuklarınızın olması, bir ailenizin olması çok güzel bir olay... Kızlarımla beraber olgunlaştığımı hissediyorum. Öncesinde hala çılgınca şeyler yapan küçük bir erkek çocuğu gibiydim. Ama artık çok daha sakinim.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: