Filistin Heyetinden Halıcılara Ziyaret

Filistin'in Kuzey El Halil Kenti Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası Başkanı Ahmed El Omari başkanlığındaki heyet, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları

Filistin'in Kuzey El Halil Kenti Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası Başkanı Ahmed El Omari başkanlığındaki heyet, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Selahattin Kaplan'ı ziyaret etti.

Halı İhracatçıları Birliği'nden yapılan açıklamaya göre, Filistinli heyet, Organize sanayi Bölgesi'ndeki halı fabrikalarını gezerek, birlik başkanı ve Dost Kardeşler Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan ile görüştü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaplan, heyete halı sektörü hakkında bilgiler verdi. Kan, gözyaşı ve acıyla anılan Filistin'in ekonomi ve işbirliği heyetleri kurarak bugün ticareti, sanayiyi ve yatırımı konuşmak için dünyaya açılma girişimlerini memnuniyetle karşıladığını ifade eden Kaplan, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Biz Filistinli kardeşlerimizin en yakın zaman içerisinde ticari alanda büyük başarılar elde edeceklerine gönülden inanıyoruz. Heyetteki dostlarımız yatırım incelemesi yapmak ve Filistin'in kutsal mekanlarını gezmemiz için bizleri ülkelerine davet ettiler. Kendilerine söz verdik, en yakın zamanda Filistin'e sektörümüzle ilgili bir gezi düzenleyeceğiz."

Omari de Gaziantepli yatırımcılarla sanayi ve ticari alanda işbirliği yapmak için görüşmelerde bulunduklarını dile getirerek, gördükleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Muhabir: Orhan Çiçek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz