Filistinli Akademisyenden İhh’ya Ziyaret

Filistinli Dr. Huzeyfe El Hatib, Şanlıurfa İHH bürosunu ve Mavi Marmara yolcularını ziyaret etti.Şanlıurfa'daki İHH...

Filistinli Dr. Huzeyfe El Hatib, Şanlıurfa İHH bürosunu ve Mavi Marmara yolcularını ziyaret etti.

Şanlıurfa'daki İHH bürosunu ziyaret eden Dr. Huzeyfe El Hatibi, İHH yetkililerinden çalışmaları hakkında bilgi aldı. Mavi Marmara yolcularıyla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Dr. Huzeyfe El Hatib, “Mavi Marmara yolculuğu çok ama çok önemli ve kutlu bir seferdi, çünkü Mavi Marmara’da ihlas, samimiyet, mücadele, takva ve şehadet vardı. Ayrıca İHH Ürdün’de çok tanınıyor, İHH çalışmaları gurur vericidir” dedi.

Reklam
Reklam

İHH Şanlıurfa İl Temsilcisi Behçet Atilla, ziyaretinden dolayı Dr. Huzeyfe’ye teşekkür ederek, Mavi Marmara ile ilgili bir sunum yaptı. Filistin'in, Gazze’nin, Mescidi Aksa’nın ve Kudüs’ün kendileri ve tüm İslam alemi için çok büyük bir öneme sahip olduğunu belirten Atilla, Kudüs’ün ve Mescid-i Aksa’nın mutlaka özgürleşeceğine inandığını belirtti. Atilla, daha sonra misafirine Mavi Marmara maketli kumbara hediye etti.

Ziyarette Şanlıurfa İHH Derneği yöneticileri, İHH gönüllüleri ve Mavi Marmara yolcularından Behçet Atilla, Cuma Aytiş ve Eyyüp Yaşar hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz