Filistinli Güreşçilerden Büyükşehir'e Ziyaret

Filistin'in Batı Şeria Bölgesi'ndeki El Halil kentinde faaliyet gösteren Tarık Bin Ziyad Spor Kulübü'nün 12-18...

Filistin'in Batı Şeria Bölgesi'ndeki El Halil kentinde faaliyet gösteren Tarık Bin Ziyad Spor Kulübü'nün 12-18 yaş grubu erkek güreş takımı, 15 günlük kamp için geldikleri Bursa'da Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Kamp masrafları Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanan küçük güreşçileri ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdullah Karadağ, Filistin'de bir Müslümanın ayağına diken batsa yüreklerinde hissettiklerini belirterek, maddi ve manevi tüm imkanlarıyla Filistinli güreşçilerin yanında olduklarını bildirdi. BUSKİ'deki başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete; Tarık Bin Ziyad Spor Kulübü Başkanı Adnan Recebi, 12/-18 yaş güreş takımının oyuncuları ve Büyükşehir Belediyespor'un güreş antrenörleri de katıldı. Filistinli küçük güreşçileri Bursa'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdullah Karadağ, gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında misafirlerine bilgiler verdi. Güreşin Türklerin ata sporu olduğunu vurgulayan ve Büyükşehir Belediyespor olarak güreşte yurt içi ve yurt dışında birçok başarılı sonuçlar aldıklarını ifade eden Karadağ, alınan bu sonuçlarda tecrübeli antrenörlerin payının büyük olduğuna dikkat çekti. Sahip oldukları imkanlarla Filistinli minik güreşçilere artı değer sağlamaya çalışacaklarını belirten Karadağ, "Filistin bizden bir yer, yani Türkiye'den bir yer. Ayağınıza diken batsa, yüreğimizde hissediyoruz. 1974 yılında taşımaya başladığımız Filistin hassasiyeti, o günden bu yana artarak devam ediyor. Maddi ve manevi her şekilde yanınızdayız" dedi.

Reklam
Reklam

Tarık Bin Ziyad Spor Kulübü Başkanı Adnan Recebi de gösterilen misafirperverlikten dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Kulübüyle ilgili Başkanvekili Karadağ'a bilgiler veren Recebi, Bursa'da kamp yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Ziyaretin ardından Başkanvekili Abdullah Karadağ, misafirlerine havlu takımı ile birer Bursaspor forması hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: