Filistinli Öğrenciler İnegöl’de

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ankara’da ağırlanan Gazzeli öğrencilere İnegöl Kültür Vakfı tarafından akşam yemeği...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ankara’da ağırlanan Gazzeli öğrencilere İnegöl Kültür Vakfı tarafından akşam yemeği verildi. Yemeğe İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş da katılarak, Gazzeli öğrencilere İnegöl’ü anlattı.

Filistin Gazze Belediyesi dış ilişkiler sorumlusu Mohammed A. Al-Halabi ile Gazze İslam Üniversitesi profesörlerinden Yaser Shorafa’nın da katıldığı yemekte konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alinur, Ahmet Türkel Aşevi ve Mahalle konağını hizmete açarak işletmesini İnegöl Kültür Vakfı’na verdiklerini söyledi. Bir yeri hizmete açmanın yanında onu işletmenin daha mühim olduğunu söyleyen Başkan Aktaş, İnegöl Kültür Vakfı’nın bu konuda çok güzel işler yaptığını belirtti.

Reklam
Reklam

İnegöl’ün markalarını, ekonomik ve demografik yapısını, Türkiye gündemindeki yerini öğrencilerle paylaşan Başkan Aktaş, “13’ü kız olmak üzere toplam 24 öğrenci ve Gazze Belediyesi yetkilisi ile İslam Üniversitesi profesörünü bugün ilçemizde ağırlıyoruz. Başbakanımızın misafiri oldukları için bizim için önemli. Kendilerine İnegöl’ü tanıttık. Misafirperverliklerinden dolayı İnegöl Kültür Vakfı yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz