Filistinlilerin dramı Ankara'da da aynı: Elçiliğin çatısı akıyor

İsrail'in işgali altında zor günler geçiren Filistinlilerin dramı Ankara'da da aynı. Her yağmurda tavanı akan...

İsrail'in işgali altında zor günler geçiren Filistinlilerin dramı Ankara'da da aynı. Her yağmurda tavanı akan Filistin Büyükelçiliği'nde çalışanlar, yağmurlu günlerde sıkıntı yaşıyor.
Ankara’da dün etkili olan ve birçok ev ve iş yerinin su altında kalmasına yol açan sağanak yağmurdan, Filistin’in Ankara Büyükelçiliği de etkilendi. Büyükelçilik, çözümü evden getirilen leğen ve kovaları akan yerlere koymakta buldu.
Ankara’da dün etkili olan iki saatlik sağanak yağmur ve arkasından yağan dolu, Oran’da bulunan Filistin Büyükelçiliğini de olumsuz etkiledi. Büyükelçi Nabil Maarouf, bu sabah makamına girdiğinde şaşkınlığa uğradığını belirterek, "Büyükelçilik makamı çatıdan sızan sular ile dolmuştu. Çareyi, çatıdan sızan suların olduğu yerlere evden getirdiğim leğen ve kovaları koymakta bulduk." dedi.
Elçilik, bu olaydan sonra inşaat firmasını mahkemeye verirken, elçiliğin, binanın genel durumu nedeniyle de firma ile daha önce davalık olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz