Filiz Dilara Bebeğin Imdadına Kaymakam Yetişti

Seydişehir’de; kalbi delik, karaciğerine kan pompalayan bir damarı tıkanık olan Dilara bebeğe Kaymakam Tuncay Sonel...

Seydişehir’de; kalbi delik, karaciğerine kan pompalayan bir damarı tıkanık olan Dilara bebeğe Kaymakam Tuncay Sonel sahip çıktı.

İki çocuk annesi ve üçüncü çocuğuna hamile 19 yaşındaki Burcu Akgül’ün imdadına Kaymakam Tuncay Sonel yetişti. Aileyi Kızılcalar Mahallesi'ndeki evinde; İlçe Emniyet Müdürü Yahya Günay, Vakıf Müdürü Musa Toklu ve vakıf personeli ile ziyaret eden Kaymakam Sonel, ailenin gerekli ihtiyaçlarını karşılayacaklarını söyledi.

Kaymakam Tuncay Sonel, Seydişehir’de 5 aylık süre içerisinde 281 yetim ve öksüz ile bin 16 engelli vatandaşın, evlerinde ekip ile birlikte ziyaret edildiğini söyledi. Sonel, kalbi delik Filiz Dilara’nın babaannesi ile hastanede her cuma yapılan hasta ziyaretleri esnasında karşılaştığını ve aileye her türlü desteğin verileceğini söylediğini, fakat ailenin Sosyal Yardımlaşma Vakfı'na yanlış adres verdiğini, bu sebeple vakıf personelinin verilen adreste kendilerine ulaşamadığını belirtti.

Reklam
Reklam

Kaymakam Sonel, ailenin durumunun araştırıldığını ve anne Burcu Akgül’ün iki çocuğu ile birlikte başka bir adreste ikamet ettiğini, küçük yaşta evlenip eşinin çalışmadığının tespit edildiğini ve kaldıkları eve gidildiğini ifade etti. İhtiyaç sahibi aileye her türlü maddi ve manevi desteğin verileceğini belirten Kaymakam Sonel, kalbi delik olan Filiz Dilara’nın tedavisi için gitmesi gereken Konya’daki hastaneye annesinin hamile olması sebebiyle Kaymakamlığa ait minibüs ile götürülerek tedavisinin yaptırılacağını ifade etti. Sonel, özellikle minik Filiz Dilara’nın hastalığı sebebiyle kullanmak zorunda olduğu özel mamanın ise kaymakamlık tarafından karşılanacağını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: