Film Gibi Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul polisi Diyarbakır’dan piyasaya sürmek üzere esrar getirmeye çalışan uyuşturucu şebekelerine yönelik bir haftada 3...

İstanbul polisi Diyarbakır’dan piyasaya sürmek üzere esrar getirmeye çalışan uyuşturucu şebekelerine yönelik bir haftada 3 ilde düzenlediği 4 ayrı operasyonda 500 kilo esrar ele geçirildi. Olayla ilgili 13 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ticareti yapan bir şebekeye yönelik çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda 6 Mart ile 13 Mart 2013 tarihleri arasında Diyarbakır, Kırşehir ile İstanbul’da Bakırköy Fatih Esenler ve Kadıköy olmak üzere 3 il ve 4 ilçede belirlenen adreslere operasyon düzenledi.

Reklam
Reklam

Piyasaya sürülmek üzere Diyarbakır’dan esrar getirmeye çalışan uyuşturucu şebekelerine yönelik tespit edilen adreslerde düzenlenen operasyonda 500 kilo esrar ele geçirildi. Yapılan operasyon anaları polis kamerası tarafından saniye saniye görüntülenirken olayla ilgili 13 kişi gözaltına alındı. Şebekenin uyuşturucuyu İstanbul’daki sokak satıcılarına dağıtmayı planladıkları öğrenilirken, görüntülerde yolda takip edilen zanlıların polis araçları tarafından önlerinin kesilmesi ve yaşanan kovalamaca anları yer alıyor.

Polis kameralarının kaydettiği bir başka görüntüde ise narkotik ekipleri, uyuşturucu satıcısı olduğundan şüphelenilen 2 kişinin bulunduğu bir otomobili takip ediyor. Takip sürerken operasyon startı veriliyor. Bu sırada polis ekipleri şüphelilerin bulunduğu araca operasyon düzenlenirken, şüphelilerden biri kaçmaya çalışıyor. Kısa süreli kovalamaca sonucunda yakalanan şüpheli de yere yatırılarak gözaltına alınıyor.

Gözaltına alınan zanlıların sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: