Filmdeki Cem Yılmaz bambaşka!

9. filmiyle sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanan yönetmen Ferzan Özpetek, yeni filmine dair ilk ipuçlarını verdi.

Özpetek, Türkçe ismi 'Şahane Misafir' olarak belirlenen son filmi 'Magnifica Presenza'da daha önce hiç denemediği bir şey yaptığını söyledi. Yeni filminin diğerlerine göre daha farklı olduğunu vurgulayan yönetmen, "Tema olarak değişik bu film. Şimdiye kadar hiç yapmadığım bir şey var bu filmde. İtalyanlar da konuyu merak ediyor ancak biz, bir şekilde saklı tutuyoruz. Bakalım nasıl reaksiyon gösterecek" diye konuştu.

Cem Yılmaz'ın oyunculuğuna da değinen Ferzan Özpetek, "Cem'in oyunculuğu çok övgü aldı. Tabii bu da beni çok mutlu etti" dedi. Özpetek, "Şimdiye kadar hiç karşılaşmadığımız bir Cem Yılmaz olacak filmde. Çok değişik bir rolü var. Tabii bu Margherita Buy için de geçerli, öteki bir kısım oyuncular için de geçerli. Ben oyunculardan çok memnunum, mutluyum" dedi.

Ferzan Özpetek bu filminde de Sezen Aksu'nun şarkılarının yer alacağını dile getirerek, "Aksu'nun film için yaptığı 'Gitmem Daha' isimli çok çok güzel bir şarkı var" dedi.