Filminiz Youtube’dan!

Video paylaşım sitesi Youtube, oldukça keyifli bir uygulama başlattı…

ABD ve Kanada‘nın ardından, İngiltere‘deki kullanıcılarına yönelik olan yeni hizmeti ile Youtube, çeşitli kült olmuş filmleri kiralamanıza ve site üzerinden izlemenize olanak sağlıyor.

Yeni filmlerin yaklaşık 3.49 Sterlin, arşivlik filmlerin ise 2.49 Sterlin üzerinden kiralanacağı serviste an itibariyle yaklaşık 1.000 adet film bulunuyor.

Kullanıcıların bir filmi kiraladıktan sonra izlemeye başlamak için 30 gün, izlemeye başladıktan sonra da o filmi bitirmek için 48 saatleri olacak. Özellikle filmler arasında gerçekten kültlerin olduğunu ve başına bir kere oturulduğunda bir daha kalkılamayacağı düşünüldüğünde, bu süreler gerçekten makul. Film bir kere kiralandığında, kiralayan hesabın giriş yaptığı herhangi bir bilgisayardan izlenebilecek.

Reklam
Reklam

Ayrıca, filmin kendisinden başka, oyuncularla röportajlar, çeşitli parodiler ve diğer ilginç şeylerle ilgili videoları da izlemek mümkün olacak. Yani anlaşılan o ki, Youtube, gerçek bir kiralık DVD‘nin sağlayabileceği hizmeti sağlamayı garanti ediyor.

Kiralanan filmler Google TV, Android Honeycomb sürümünü kullanan cihazlar aracılığıyla da izlenebilecek. Bu uygulama, Youtube‘u Apple, PlayStation ya da XBox360 gibi, film kiralama hizmeti sunan diğer servislerle sıkı bir rekabete sokacağa benziyor.

[**

**](http://www.scroll.com.tr/52540/nokia-603un-gorselleri-ortaya-cikti/)