Filyos Çayı'na düşen 3 kişi, köprüye yürürken görüntülenmiş

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde köprünün çökmesi sonucu Filyos çayına düşen Veli Kaya, Necati Azalıoğlu ve Ali...

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde köprünün çökmesi sonucu Filyos çayına düşen Veli Kaya, Necati Azalıoğlu ve Ali Rıza Kaya’nın, olaydan önce köprüye doğru yürümesi güvenlik kamerasına yansıdı. Veli Kaya’nın ağabeyi Halil Kaya, kardeşinin vesikalık fotoğrafı ile güvenlik kamera görüntüsünün çıktısını gazetecilere göstererek, “Kardeşim ve iki arkadaşı Çaycuma’ya bir arkadaşlarını ziyarete gelmişler. İşlerini gördükten sonra saat 13.00’te terminale gitmek üzere ayrılmışlar. Olaydan öncesine ait kardeşim ve 2 arkadaşının yürümesi güvenlik kameralarında görünüyor. Önden giden Veli, yanındaki Necati, arkadaki ise Ali Rıza. Ondan sonra bir daha ulaşamadık.” dedi.

Reklam
Reklam

73 KİŞİLİK EKİPLE ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Bu arada gazetecilerin sorusunu cevaplandıran İl Afet ve Acil Durumu Müdürü Ahmet Güngör, “Silahlı Kuvvetlerimize ait helikopterler havadan, bizim dalgıçlarımız ve emniyete ait sualtı ekipleri ve denizden de sahil güvenlik komutanlığına ait toplam 73 kişilik ekip olayın meydana geldiği köprüden itibaren Karadeniz’e kadar geniş çaplı arama çalışması yürütüyor. Çalışmalar akşam sadece helikopterle tarama şeklinde olacak. Çünkü ırmak kenarında yaya olarak arama yapmak çok tehlikeli.” diye konuştu.

Güngör, arama çalışmalarını vatandaşlara ulaşıncaya kadar devam edeceğini de belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz