Final Four biletleri satışa çıkıyor

İstanbul'da düzenlenecek olan Turkish Airlines Final Four organizasyonunun biletleri 23 Ocak Pazartesi günü satışa çıkıyor.İstanbul’daki...

İstanbul'da düzenlenecek olan Turkish Airlines Final Four organizasyonunun biletleri 23 Ocak Pazartesi günü satışa çıkıyor.

İstanbul’daki 2012 Turkish Airlines Final Four heyecanını Sinan Erdem Spor Salonu’nda yaşamak isteyen basketbolseverler organizasyonun biletlerini 23 Ocak Pazartesi gününden itibaren satın alabilecekler.

Euroleague, 2012 Turkish Airlines Final Four İstanbul biletlerinin 23 Ocak Pazartesi günü TSİ 13:00’te satışa çıkarılacak.

Final Four biletleri THY Euroleage’in internet sitesi www.euroleague.net üzerinden organizasyonun resmi biletleme firması Koobin tarafından satılacak. Final Four’un tur paketleri de Turkish Airlines Euroleague’in resmi seyahat acentesi Detur’dan da Şubat ayı ortasında satın alınabilecek.

Reklam
Reklam

Basketbolseverler, Ticket2Final ile de bilet ayırtıp tuttukları takımın Final Four’a kalması halinde opsiyonlarını kullanabilecekler. Daha sonra ise Final Four vizesi alan 4 takıma taraftarlarına dağıtmaları için yaklaşık olarak 1000 adet bilet tahsisi edilecek. Bilet satan diğer kurum ve kişiler yasadışı kabul edilecek ve dolayısıyla bunlardan bilet satın alan basketbolseverler spor salonuna giremeyecekler.

2012 Turkish Airlines Final Four İstanbul, Mayıs ayının ikinci haftasonunda 14 bin 535 seyirci kapasiteli muhteşem Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenecek. Salonun %80’ini kapsayan biletler satışa sunulacak, kalan bölümler de medya, sponsorlar, otoriteler ve takımlara ayrılacak. Bilet satış süreci iki devre halinde yapılacak ve bunların ilki 23 Ocak Pazartesi TSİ 13.00’te başlayacak.

İkinci etaba ise Final Four’a kalan dört takım netleştikten sonra geçilecek ve bu takımlara taraftarlarına dağıtmaları için yaklaşık 1000’er adet bilet tahsise dilecek. Biletler kategorilere göre satılacak ve ayrıca organizasyonun güvenliği ve eğlenceli geçmesini sağlamak amacıyla taraftarlar tuttukları takımlara göre gruplandırılacaklar.

Reklam
Reklam

Tüm biletler 11 Mayıs’tasi yarıfinaller ile 13 Mayıs’taki üçüncülük ve final karşılaşmalarından oluşan toplam 4 maçı kapsayacak. Fiyatlar da kanun gereği günlük döviz kurlarına bağlı olarak 385 TL (yaklaşık 160€) ila 1500 TL (yaklaşık 630€) arasında değişiyor. Düşük fiyatlı biletlerin sayısı ise Final Four organizasyonunu daha fazla basketbolseverin salonda takip edebilmesi için önceki organizasyonlara oranla arttırıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz