Final Four Türk hakemlere emanet

İstanbul’da 11-13 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek Turkish Airlines Euroleague Final-Four’da iki Türk hakem Recep Ankaralı ve...

İstanbul’da 11-13 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek Turkish Airlines Euroleague Final-Four’da iki Türk hakem Recep Ankaralı ve Tolga Şahin görev alacak.

Euroleague’den yapılan açıklamada hakemlerin 7 farklı ülkeden seçildiği kaydedildi. Fina-Four’da Recep Ankaralı ve Tolga Şahin ile birlikte Finlandiya’dan Carl Jungerbrand, İtalya’dan Luigi Lamonica, Letonya’dan Olegs Latisevs, Almanya’dan Robert Lottermoser, İspanya’dan Jose Martin ve Hırvatistan’dan Sreten Radovic görev alacak diğer isimler oldular.

Reklam
Reklam

Avrupa’daki en tecrübeli hakemlerin görev alacağı bu önemli organizasyonda iki Türk hakemin görev alacak olması ayrı bir gurur kaynağı. Recep Ankaralı daha önce 2005 ve 2008 yılında düzenlenen Euroleague Final Four’da görev almıştı.

Ankaralı, böylelikle üçüncü kez Final-Four’da görev almış olacak. Hakemlik kariyerini İtalya’da sürdüren ve İtalya Ligi'nde birçok önemli maçta görev alan Tolga Şahin de daha önce iki kez Euroleague Final-Four organizasyonunda düdük çalmıştı.

İstanbul’un evsahipliğinde yapılacak olan Avrupa’nın kulüpler bazındaki bir numaralı kupası olan Turkish Airlines Euroleague Fina Four’da CSKA Moskova, FC Barcelona Regal, Panathinaikos ve Olympiacos kulüpleri mücadele edecekler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: