Finali Düzce Belediyesi İle Milli Eğitim Müdürlüğü Oynayacak

Düzce Üniversitesi Centilmenlik Kupası Futbol Turnuvası finali Düzce Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında oynanacak.Düzce...

Düzce Üniversitesi Centilmenlik Kupası Futbol Turnuvası finali Düzce Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında oynanacak.

Düzce Üniversitesi Stadında Eylül ayında 14 takımın katılımıyla başlayan Düzce İli Resmi Kurumlar Arası Centilmenlik Kupası futbol turnuvası grup maçları tamamlandı. Grup maçlarının ardından yarı final ve final maçları yapıldı.

Yarı final maçlarında Düzce Belediyesi 8 - İl Emniyet Müdürlüğü 7, İl Milli Eğitim Müdürlüğü 6, Cumhuriyet Başsavcılığı 5 şekilde sonuçlandı. Cuma günü üçüncülük maçı için 18.00’da İl Emniyet Müdürlüğü - Cumhuriyet Başsavcılığı, birincilik maçı için 19.30’da Düzce Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü karşı karşıya gelecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: