Finansbank’tan Başarılı Müşterisine Hediye Çeki

Salihli ilçesinde 6 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Koray Emlak sahibi Halil Sarkan, 2012 yılı...

Salihli ilçesinde 6 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Koray Emlak sahibi Halil Sarkan, 2012 yılı içerisinde Finansbank kanalı ile 48 adet konut satışı yaptığı için banka tarafından bin 750 TL’lik akaryakıt çeki ve başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Finansbank’ta düzenlenen törene Finansbank Ege Bölge Müdürlüğü konut kredileri kanal yönetmeni Osman Demirel, Finansbank Salihli Şube Müdürü Burçak Özen ve Finansbank Salihli Şubesi konut kredileri yetkilisi Filiz Gündüz katıldı.

Törende konuşan Finansbank Salihli Şube Müdürü Burçak Özen, “Bankamızın sözleşmeli emlakçısı olan Koray Emlak sahibi Halil Sarkan, 2012 yılı içerisinde bankamız kanalı ile 48 adet konut satışı yaparak Salihli birincisi, Ege Bölgesi üçüncüsü, Türkiye dokuzuncusu olmuştur. Kendisini bu başarıdan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Koray Emlak sahibi Halil Sarkan, “Müşterilerimize karşı daima dürüst ve şeffaf bir satış politikası uygulamaktayız. Bunun haklı gururunu da böyle anlamlı ödüller aldıkça yaşamaktayız” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: