Fındık Destek Ödemeleri Nisanda Başlıyor

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, 2011 Fındık Alan Bazlı Destekleme ödemelerinin nisan ayının...

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, 2011 Fındık Alan Bazlı Destekleme ödemelerinin nisan ayının ilk haftasında başlayacağını açıkladı.

Ünal yaptığı açıklamada, AK Parti hükümeti olarak iktidar oldukları günden bu yana fındık üreticilerini destekleme adına hep yanlarında olduklarını, bundan sonra da olacaklarını söyledi. Ünal, 5 Mart tarihinden itibaren başlayan 'Mazot Gübre ve Toprak Analiz Yardımı' adı altında yapılan ödemelerde 111 bin 583 üreticiye 15 milyon 210 bin 737 TL ödeme yapıldığını kaydederek, "2009'dan bu yana ödenen 'Alan Bazlı Destekleme Ödemesi' de, nisan ayının ilk haftasında başlayacaktır. Ödemeler kapsamında Ordu ilimizde 112 bin 60 kişiye 240 milyon 941 bin 372 TL üreticilerimizin hesaplarına aktarılacaktır. Destekleme ödemeleri üreticilerimize ve dolayısıyla ilimiz ekonomisine önemli katkılar sağlayacaktır. Bu desteğin Ordu ilimize ve fındık üreticilerimize hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: