Fındık: Osmancık'ın sorunlarını ortak akılla çözeceğiz

AKP Belediye Başkan Aday Adayı Salih Osman Fındık, gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde ilçenin sorunlarının ortak akılla çözüleceği mesajını verdi.

Ak Parti Osmancık Belediye Başkan Aday Adayı Salih Osman Fındık, gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde ilçenin sorunlarının ortak akılla çözüleceği mesajını verdi.

Fındık: Osmancık'ın Sorunlarını Ortak Akılla Çözeceğiz

Aday adaylığı tanıtım çalışmaları kapsamında ilçe esnafını ziyaret eden Fındık, vatandaşlarla ilçenin temel sorunlarına yönelik bilgi alışverişinde bulundu.

Vatandaşların yapılması gereken hizmetlerle ilgili verdiği fikirleri not alan Fındık, işbaşına geldiğinde ilçenin kronik sorunlarına çözüm olacak projeleri ortak akılla çözme sözü verdi.

Reklam
Reklam

Fındık; ''Seçilmem halinde gerek esnafın, gerekse de vatandaşların tüm sorunlarıyla yakından ilgileneceğimin sözünü veriyorum. İlçede herkesin bildiği kronik sorunlara çözüm olacak projeleri de ortak akılla çözeceğiz. Osmancık'ı yaşanılabilir bir ilçe haline getirmek için gayretle çalışacağız. Özellikle gençlere, kadınlara, çocuklara ve engelli vatandaşlara yönelik kültürel ve sosyal yaşam alanlarına sahip planlı büyüyen bir Osmancık'ın hazırlığı içerisindeyiz'' diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz