Fındık Üreticisi Web Sitesine Yöneldi

Son yıllarda internet üzerinden satış yapan siteler arasına fındık ürünü de yerini aldı.Görele’de, fındık üreticisi...

Son yıllarda internet üzerinden satış yapan siteler arasına fındık ürünü de yerini aldı.

Görele’de, fındık üreticisi Turhan Sinirlioğlu, bir ilke imza atarak kurduğu web sitesi üzerinden fındık ticaretine başladı.

Görele’de www.gorhelefindik.com adlı internet sitesi üzerinden satış yapmaya başlayan Sinirlioğlu amacının, gerek fındığın reklamını yapmak, gerekse fiyat artışına olumlu katkıda bulunmayı hedeflediklerini belirtti.

Sirinlioğlu; “Çeşitli nedenlerden dolayı fındık fiyatı hak etmediği değerde olduğu ortadadır. Bunun en büyük nedeni ise yeterince tanıtılmaması ve tüketilmemesinden kaynaklandığını söyleyebiliriz. Gerek tanıtımına gerekse satışına farklı bir boyut kazandırmak amacıyla web sitesi kurduk. Arık www.gorhelefindik.com web sitemiz üzerinden reklamını ve satışını yapabileceğiz. Fındığımı piyasa koşullarında tüccara satmaktansa kendi belirlediğim fiyattan pazarlamayı tercih ediyorum.”dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz