Fındıklı Kültür Çevre Ve Sosyal Dayanışma Derneği Kaymakam Yılmaz'ı Ziyaret Etti

Fındıklı Kültür Çevre ve Sosyal Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, Kaymakam Enver Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Fındıklı Kültür Çevre ve Sosyal Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, Kaymakam Enver Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, göreve yeni seçilen yönetim kurulunu tebrik etti.

Fındıklı'nın doğal güzelliği ile yaşanabilir bir ilçe olmaya çok müsait olduğunu ifade eden Yılmaz, şunları söyledi:

"Dayanışma iyi ancak daha iyi olabileceğini düşünüyorum. Eğer böyle olursa daha verimli çalışmalar ortaya çıkar. Biz yöneticiler gelip geçiciyiz. İmkanlarımız ölçüsünde çalışma yapıyoruz. Önemli olan burada yaşayanların ilçenin geleceğini sahiplenmeleridir. O nedenle sivil toplum kuruluşlarını çok önemsiyorum. Bu konuda hem yöneticilerin hem de vatandaşların sivil toplum bilincinin geliştirilmesi konusunda bir projeyi hayata geçirmeyi arzu ediyorum."

Reklam
Reklam

Dernek faaliyetleriyle ilgili Kaymakam Yılmaz'a bilgi veren Yaşar Özcihan, ilçede en büyük sorunun göç olduğunu, bu nedenle de birlik ve beraberliğin zayıfladığını ifade ederek, "Bu konuda dernek olarak gurbetçi rehberi çıkarmak istiyoruz. Amacımız gurbetteki hemşehrilerimizle sağlıklı bir iletişim sistemini kurmak ve köprü görevini yapmaktır" dedi.

Muhabir: Zekeriya Sarıhan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: