Fındıkpınarı Geleneksel Futbol Turnuvası Başladı

Mersin’in merkez Mezitli ilçesine bağlı Fındıkpınarı Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği 30 Ağustos Zafer...

Mersin’in merkez Mezitli ilçesine bağlı Fındıkpınarı Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği 30 Ağustos Zafer Kupası Köyler Arası Geleneksel Futbol Turnuvası başladı.

Fındıkpınarı Futbol Sahası’nda bu yıl 12.’si düzenlenen turnuva hafta sonu oynanan maçlarla başladı. 16 takımın katıldığı turnuvanın ilk hafta maçları çok çekişmeli geçti. 8 maçın oynandığı haftada takımların mücadelesi göz doldurdu. Pazar günü oynanan Zeybekler-Eski Mezitli maçı ise yoğun sis nedeniyle yarıda kaldı. Maçlara köylü vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, takımları lehine tezahüratlar yaparak takımlarını ateşlediler.

Reklam
Reklam

Maçların hepsini tek tek takip eden Fındıkpınarı Belediye Başkanı Fatih Say da her maç öncesi sahaya girerek tüm takım oyuncularına ve yöneticilerine başarılar diledi. Say, turnuvayı köyler arasında dostluğu, kardeşliği ve beraberliği sağlamak amacıyla düzenlediklerini belirterek, “Biz burada köylerimizi sporla buluşturalım istedik. Tek amacımız birlik ve beraberliği oluşturmaktır. Köylerimizde bu amacımızı en güzel şekilde yerine getiriyorlar. Maçların hepsinde yoğun bir taraftar grubu hep birlikte maçları takip ediyorlar. Maçlarda kavga, çirkin söz, tartışmalar yaşanmıyor” dedi.

Say, turnuvanın finalini 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: