Fındıkta Alan Bazlı Gelir Desteği Ödemeleri Esnafın Yüzünü Güldürdü

GİRESUN (AA) - Giresun Kahveciler, Otelciler, Kafeteryacılar ve Bilumum Eğlence Yerleri Odası Başkanı Ayhan: "Fındıkta Alan Bazlı Gelir Desteği Ödemeleri  ile Giresun ekonomisine 143 milyon lira gibi çok ciddi para girecek" dedi.

GİRESUN - Giresun Kahveciler, Otelciler, Kafeteryacılar ve Bilumum Eğlence Yerleri Odası Başkanı Ayhan: "Fındıkta Alan Bazlı Gelir Desteği Ödemeleri ile Giresun ekonomisine 143 milyon lira gibi çok ciddi para girecek" dedi. Ayhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Giresun’da 72 bin 767 fındık üreticisine 143 milyon 708 bin lira Fındıkta Alan Bazlı Gelir Desteği Ödemeleri yapılacağını belirtti. Destekleme ödemelerinin fındık üreticilerinin yanı sıra Giresun esnafının da yüzünü güldürdüğüne işaret eden Ayhan, şöyle konuştu: "Zor günler geçiren esnafımız destekleme ödemesinden ekonomiye girmeye başlayan para ile rahat bir nefes almaya başladı. Hem üreticimiz, hem de esnafımız destekleme ödemelerinin yapılmasını ayladır dört gözle bekliyordu. Ödemelerle piyasaya giren kaynak dolayısıyla esnafımızın yüzü gülüyor, esnafımıza adeta hayat verdi. Umarız ki, bundan sonra da bu destekler artarak devam eder. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a çok teşekkür ediyoruz.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz