Finike Ve Kumlucalı Işadamları Azerbaycan'a Iş Gezisi Düzenledi

Antalya'nın Finike ve Kumluca ilçelerinden bir grup işadamı, Azerbaycan'a iş gezisi düzenledi. Kardeş ülkedeki iş...

Antalya'nın Finike ve Kumluca ilçelerinden bir grup işadamı, Azerbaycan'a iş gezisi düzenledi. Kardeş ülkedeki iş imkanlarını yerinde tespit etmek amacıyla yapılan 3 günlük seyahatte, Bakü, Sumgayt ve Guba şehirlerindeki yatırım imkanları araştırıldı. Gezilen yerlerdeki Türk işadamlarının eğitim yatırımlarını da görme fırsatı bulan işadamları, Türk okullarının büyük başarılara imza attıklarını belirtti.

Finike Girişimci İşadamları Derneği (FİGİAD) Başkan Yardımcısı Fehmi Akın, Azerbaycan gezisinde eğitim yatırımlarını yakından görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Akın, "Gittiğimiz yerlerde ziyaret ettiğimiz okullar duygu dolu anlar yaşamamıza neden oldu. Bu okulların çok başarılı çok itibarlı olduklarını gözlemledik. Bu bizi gururlandırdı. Gösterilen ilgi ve alakadan çok memnun kaldık." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz